Land Rover Evoque Sicilya Sarısı

Merhaba Land Rover blog okurları,

Kısa bir aradan sonra tekrar birlikteyiz. Bildiğiniz gibi Brüksel Otomobil fuarında geçtiğimiz günlerde Land Rover en yenilikçi modeli olan Land Rover Evoque için özel bir versiyon tanıtımı yaptı.

Land Rover Evoque Sicilya Sarısı olarak lanse edilen bu araç sınırlı sayıda üretilecek. Dış gövdesi Sicilya sarısı, Santorini siyahı döşemeleri, siyah ön ızgarası ve 20 inç siyah alaşımlı jantlarıyla dikkat çeken Land Rover Evoque 3 ve 5 kapılı olarak satışa sunulacak. Karartılmış ön farlar, sis farları ve yeni spoyler de dizayn paketine dahil. İç mekana bakılacak olursa, dışı ile üst düzey bir uyum var. Siyah döşemeler, sarı dikişlerle işlenmiş ve mükemmel bir uyum yakalanmış. Land Rover Evoque Sicilya Sarısı ile tekrar dikkatleri kendine çekmeyi başarıyor. Hayranı olan bir çok kişiyi ise tekrar kendine hayran bırakıyor. Özellikle Sicilya sarısı renk Land Rover Evoque’ye çok yakışmış. Siyah renk ile mükemmel bir uyum içerisinde Land Rover Evoque’ye aktarılmış. Güzel bir yorumlama ile fuarda Land Rover Evoque tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış.

Land Rover Evoque’nin Sicilya sarısı haricinde farklı renkte bir versiyonu daha üretilecek. Bu versiyonda ise gövde tamamen siyah, üst tavan Sicilya sarısı olacak. Araca ait fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere her iki versiyonda Land Rover Evoque’ye çok yakışıyor. Bu kombinasyonlardan herhangi birini beğeneceğinizi umuyorum. Land Rover Evoque’nin bu versiyonlarının sınırlı sayıda üretileceğini tekrar hatırlatalım.

Motor seçeneklerine gelecek olursak, Land Rover Evoque Sicilya Sarısı 2.0 lt 240 HP benzinli turbo ve 2.2 lt 190 HP'lik dizelde 4 tekerlekten çekişli, 2.2 lt 150 HP'lik dizeldeyse önden çekişli olarak sunulacak. Özel versiyon Land Rover Evoque nisan ayında satışa çıkarılacak. Fiyatı ise henüz açıklanmadı. Land Rover Evoque Sicilya Sarısı adlı yazımızda sizlere Brüksel Otomobil fuarında ki Land Rover’ın en dikkat çekici aracı olan Land Rover Evoque özel versiyonundan bahsettim. Bu versiyonun özel olması için pek çok sebep var. Adına yakışır şekilde özel olmayı hak eden dokunuşlar yapılmış. Yapılan bu güzel dokunuşları bende elimden geldiğince sizlere aktarmaya çalıştım. Umarım beğendiğiniz ve okunası bir yazı olmuştur.

Land Rover blog olarak, sizlere bir önceki yazımda Land Rover Defender SVX aracından bahsetmiştim. Çok beğendiğim bu araç tıpkı Land Rover Evoque gibi sınırlı sayıda üretildi. Bu yazıyı okumak isterseniz linke tıklamanız yeterli olacaktır. Bir başka yazıda görüşmek dileğiyle, şimdilik Hoşça Kalın.